T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Uygulama Okulu I.Kademe

Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Uygulama Okulu I.Kademe

DERE MAH. EDİRNE ASFALTI KÜME EVLERİ NO 15 LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ
Vizyon
Türk Millî Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin; toplum içindeki rollerini gerçekleştiren, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, üretici ve mutlu bir vatandaş olarak yetişmelerini, toplum içinde bağımsız yaşamaları ve kendi kendilerine yeterli bir duruma gelmelerine yönelik temel yaşam becerilerini geliştirmelerini, uygun eğitim programları, sanatsal ve sportif faaliyetler ile özel yöntem, personel ve araç gereç kullanarak; eğitim ihtiyaçları, yeterlilikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda üst öğrenime, iş ve meslek alanlarına ve hayata hazırlanmalarını, sağlamak.
Misyon
Özel eğitim ile ilgili yurt içi, yurt dışı yenilik ve gelişmeleri takip eden; üniversiteler, sanayi ve ilgili kamu kuruluşları ile işbirliği içinde özel eğitim gereksinimi olan bireylere daha donanımlı, daha uygun ortamlarda iletişim, akademik ve sosyal beceriler kazandırmaya yönelik hizmet veren öncü, yenilikçi, model bir kurum olmak.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
09:15 / 13:45